Прес-конференција на премиерот Заев и министерот за финансии Тевдовски

Во четврток (03.01.2019) во 12:30 часот, во Министерството за финансии, претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев и министерот за финансии, Драган Тевдовски ќе одржат прес-конференција.

Календар Влада: 
E enjte, Janar 3, 2019 - 13:30