Премиерот Заев на новогодишна средба со учениците во градската библиотека „Браќа Миладиновци“

Во петок (28.12.2018), со почеток во 11:00 часот, во градската библиотека „Браќа Миладиновци“ во Скопје, Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев ќе има новогодишна средба со учениците од второ одделение од ООУ Братство - Скопје. 

Календар Влада: 
E premte, Dhjetor 28, 2018 - 11:00 to 12:00