Прес-конференција на портпаролите на Владата, Бошњаковски и Хоџа

Во среда (09.01.2019) со почеток во 12:00 часот, во Медија центарот на Владата, ќе се одржи прес-конференцијата на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа, на којашто тие ќе информираат за одлуките од 114-та владина седница.

Календар Влада: 
E mërkurë, Janar 9, 2019 - 12:00 to E enjte, Janar 10, 2019 - 12:45