Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев и директорот на Царинска Управа на Република Македонија, Ѓоко Танасоски ќе го доделат првиот сертификат за овластен економски оператор

Во четврток (10.01.2019) со почеток во 10:00 часот, во Медија центарот на Владата на Република Македонија, Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев ќе има свое обраќање на настан на кој заедно со директорот на Царинската Управа на Република Македонија, Ѓоко Танасоски ќе го доделат првиот сертификат за овластен економски оператор. 

Календар Влада: 
E enjte, Janar 10, 2019 - 10:00 to E premte, Janar 11, 2019 - 10:45