Заедничка прес-конференција на претседателот на Владата на РМ, Зоран Заев со заменик претседателот, Кочо Анѓушев, министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески и директорот на ЈП за државни патишта, Зоран Китанов

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, заедно со заменик претседателот на Владата на РМ задолжен за економски прашања и за координација со економските ресори, Кочо Анѓушев, министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески и директорот на Јавното претпријатие за државни патишта, Зоран Китанов, ќе одржат прес-конференција на 22.01.2019 (вторник) со почеток во 12:00 часот, во медија центарот на Влада на Република Македонија.

Календар Влада: 
Tuesday, January 22, 2019 - 12:00 to Wednesday, January 23, 2019 - 12:45