Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски

Прес-конференцијата на портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски на којашто ќе ве информира за одлуките од 116-та владина седница.

Прес-конференцијата ќе се одржи во среда (23.01.2019) во Медија центарот на Владата, со почеток во 09:30 часот.

Календар Влада: 
Wednesday, January 23, 2019 - 09:30 to 10:30