Прес-конференција на министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност, Поповски и претседателот на Асоцијацијата на печатени медиуми, Дулови

Прес-конференцијата на министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност, Роберт Поповски и претседателот на Асоцијацијата на печатени медиуми, Лирим Дулови, во понеделник (28.01.2019), со почеток во 13:00 часот, во Медија центарот на Владата на Република Македонија.

Календар Влада: 
Понеделник, Јануари 28, 2019 - 13:00 to Вторник, Јануари 29, 2019 - 13:45