Прес-конференција на министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска

Прес-конференција на министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, во недеал (27.01.2019) во 12:00 часот, во Медија центарот на Владата на Република Македонија.

Календар Влада: 
E diel, Janar 27, 2019 - 12:00 to 13:00