Прес-конференција на вицепремиерите Шекеринска, Спасовски, Османи и министерот за надворешни работи Димитров

Заменик-претседателот на Владата на Република Македонија и министерка за одбрана, Радмила Шекеринска, заменик-претседателот на Владата на Република Македонија и министер за внатрешни работи, Оливер Спасовски, заменик-претседателот на Владата на Република Македонија, Бујар Османи и министерот за надворешни работи, Никола Димитров, во вторник (29.01.2019) ќе одржат прес-конференција.

Прес-конференцијата ќе започне во 14:00 часот и ќе се одржи во Медија центарот на Владата на Република Македонија. 

Календар Влада: 
Tuesday, January 29, 2019 - 14:00 to Wednesday, January 30, 2019 - 14:45