Прес-конференција на портпаролите на Владата, Бошњаковски и Хоџа

Прес-конференцијата на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа, на којашто ќе информираат за одлуките од 117-та владина седница.

Прес-конференцијата ќе се одржи во среда (30.01.2019) во Медија центарот на Владата, со почеток во 13:00 часот.

Календар Влада: 
Wednesday, January 30, 2019 - 13:00 to Thursday, January 31, 2019 - 13:45