Работна средба на премиерот Заев со канцеларот Курц во Виена

Во среда (30.01.2019) владина делегација предводена од Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, ќе оствари работна средба со канцеларот на Австрија, Себастијан Курц, во Виена, Австрија.

Истиот ден е предвидена и заедничка прес-конференција на премиерот Заев и канцеларот Курц.

Календар Влада: 
Wednesday, January 30, 2019 - 00:00 to 23:45