Прес-конференција на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Николовски за мерките од новата Програма за рурален развој 2019

Во четврток (31.01.2019) во 14:00 часот во Медија центарот на Владата, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, ќе одржи прес- конференција за мерките од новата Програма за рурален развој 2019.

Календар Влада: 
E enjte, Janar 31, 2019 - 14:00 to 15:00