Потпишувањето на протоколот за членство на нашата земја во НАТО

Во среда (06.02.2019), со почеток во 11:00 часот во Медија центарот на Владата ќе има следење во живо на настаните од Брисел: Потпишување на протоколот за членство на нашата земја во НАТО и изјави на Генералниот Секретар на НАТО, Јенс Столтенберг и министерот за надворешни работи, Никола Димитров. 

Календар Влада: 
Wednesday, February 6, 2019 (All day)