Прес-конференција на портпаролите на Владата, Бошњаковски и Хоџа

Редовната прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа, на којашто тие ќе информираат за одлуките од 118-та владина седница.

Календар Влада: 
Среда, Февруари 6, 2019 - 12:00 to Четврток, Февруари 7, 2019 - 12:45