Премиерот Заев и министерот Филипче во посета на Клиниката за неврологија

Во петок (08.02.2019) во 10:00 часот, Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев и министерот за здравство, Венко Филипче ќе ја посетат Клиниката за неврологија, во рамки на комплексот на клиники „Мајка Тереза“, во Скопје.

Календар Влада: 
E premte, Shkurt 8, 2019 - 10:00 to E shtunë, Shkurt 9, 2019 - 10:45