Средба на премиерот Заев и министерот Бектеши со граѓани од Иловица и Штука

Во петок (08.02.2019) со почеток во 19:30 часот, во спортската сала на училиштето „Св. Кирил и Методиј“ во Иловица во организација на општина Босилово и градоначалникот, Зоран Зимбаков ќе се одржи средба помеѓу претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев и министерот за економија, Крешник Бектеши со граѓани од населените места Иловица и Штука.

Календар Влада: 
E premte, Shkurt 8, 2019 - 19:30 to E shtunë, Shkurt 9, 2019 - 20:45