Присуство на премиерот Заев на отворањето на Европски младински олимписки игри

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев вечерва со почеток во 19:00 часот ќе присуствува на отворањето на Европските младински олимписки игри, коишто од денеска (09.02.2019) до 16 февруари ќе се одржат во Сараево, Босна и Херцеговина. 

Календар Влада: 
Sunday, February 10, 2019 (All day)