Потпишување меморандум за соработка помеѓу МИОА, МП и Академија на судии и јавни обвинители

Министерството за информатичко општество и администрација, Министерството за правда и Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ ќе потпишат меморандум за соработка.

Потпишувањето на меморандумот ќе се случи во понеделник (11.02.2019), со почеток во 11:00 часот, во Министерството за информатичко општество и администрација. 

По потпишувањето на меморандумот, министерот Дамјан Манчевски, министерката Рената Дескоска и проф. д-р Наташа Габер-Дамјановска ќе дадат изјави за медиумите. 

Календар Влада: 
Monday, February 11, 2019 - 11:00 to Tuesday, February 12, 2019 - 11:45