Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Македонија, Бошњаковски и Хоџа

Прес-конференцијата на портпаролите на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа, на која ќе информираат за одлуките од 120-тата владина седница.

Прес-конференцијата ќе се одржи во среда (13.02.2019) во Медија центарот на Владата, со почеток во 12:30 часот. 

Календар Влада: 
Wednesday, February 13, 2019 - 12:30 to 13:30