Царинската управа на Република Северна Македонија на граничниот премин Богородица ќе изврши поставување на табла со новото уставно име на државата

Денеска (13.2.2019) со почеток во 14:00 часот, Царинската управа на Република Северна Македонија на граничниот премин Богородица кај Гевгелија ќе изврши поставување на табла со новото уставно име на државата.

Календар Влада: 
Среда, Февруари 13, 2019 - 14:00 to 15:00