Царинската управа на Република Северна Македонија на граничниот премин Богородица ќе изврши поставување на табла со новото уставно име на државата

Денеска (13.2.2019) со почеток во 14:00 часот, Царинската управа на Република Северна Македонија на граничниот премин Богородица кај Гевгелија ќе изврши поставување на табла со новото уставно име на државата.

Календар Влада: 
Wednesday, February 13, 2019 - 14:00 to Thursday, February 14, 2019 - 14:45