Вонредна седница на Владата на Република Северна Македонија вечерва во 22:30ч

Владата на Република Северна Македонија вечерва во 22:30 часот ќе одржи вонредна седница по повод тешката сообраќајна несреќа која се случи на патниот правец Скопје - Тетово.

Претседателот на Владата, Зоран Заев во текот на утрешниот ден ќе ги посети повредените кои се наоѓаат во болницата.

Календар Влада: 
Среда, Февруари 13, 2019 - 22:30 to 23:30