Учество на премиерот Зоран Заев на завршната конференција „Без разлики“ од проектот „Спречување на дискриминација кон ромските деца“

Во среда (20.02.2019) со почеток во 09:30 часот, премиерот Зоран Заев ќе учествува и ќе се обрати на завршната конференција „Без разлики“ од проектот „Спречување на дискриминација кон ромските деца“, што ќе се одржи во хотел „Холидеј Ин“, Скопје во сала Милениум.

Календар Влада: 
Wednesday, February 20, 2019 - 09:30 to 10:30