Премиерот Заев и министерот Манчевски на отворање на Сала за јавни услуги - „Една точка за услуги”

Во среда (20.02.2019) со почеток во 13:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, ќе присуствува заедно со министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски на отворање на Сала за јавни услуги - „Една точка за услуги” после кое отворање следат изјави за медиуми.

Календар Влада: 
E mërkurë, Shkurt 20, 2019 - 13:00 to E enjte, Shkurt 21, 2019 - 13:45