Учество на премиерот Зоран Заев на конференцијата „Институционални реформи за борба против корупција, најдобри практики спрема европскиот модел-италијанскиот пример”

Во петок (22.02.2019) премиерот Зоран Заев ќе учествува и ќе се обрати на конференцијата „Институционални реформи за борба против корупција, најдобри практики спрема европскиот модел-италијанскиот пример”, организирана од Мисијата на ОБСЕ во Скопје и Амбасадата на Италија во Република Северна Македонија.

Конференцијата ќе се одржи во конгресната сала во хотел „Александар Палас“ во Скопје, со почеток во 9:00 часот.

Календар Влада: 
Friday, February 22, 2019 - 09:00 to Saturday, February 23, 2019 - 09:45