Присуство на министерот Фазлиу и заменик-министерот Лазовски на одбележувањето на годишнината од смртта на Претседателот Трајковски, во Ротмиље, БиХ

Делегација на Владата на Република Северна Македонија, во чиј состав се министерот за локална самоуправа, Сухејл Фазлиу и заменик-министерот за култура, Владимир Лазовски, отпатува во Ротмиље, Босна и Херцеговина на одбележувањето на 15-годишнината од смртта на Претседателот Борис Трајковски.  

Календар Влада: 
E hënë, Shkurt 25, 2019 - 00:00 to 23:45