Средба на владина делегација предводена од премиерот Заев со делегација од Комитетот за надворешна политика при Европскиот парламент

Во петок (01.03.2019), со почеток во 10:30 часот, Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе ја предводи владината делегација на средба со претставници од Комитетот за надворешна политика при Европскиот парламент.

Календар Влада: 
Friday, March 1, 2019 - 10:30 to 11:30