Заеднички изјави на премиерот Зоран Заев и идниот Помошник државен секретар на САД за европски и евроазиски прашања, Филип Рикер

Во понеделник (04.03.2019) со почеток во 17:00 часот, во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, премиерот Зоран Заев ќе има заедничка изјава со Филип Рикер, Цивилен заменик и политички советник на командантот на Европската команда на Воените сили на САД и идниот Помошник државен секретар на САД за европски и евроазиски прашања. 

Календар Влада: 
Monday, March 4, 2019 - 17:00 to 18:00