Премиерот Заев и вицепремиерот Анѓушев во посета на „Еуроникел индустри“ (поранешно Фени) во Кавадарци

Во среда (06.03.2019) со почеток во 11:40 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и заменик на претседателот на Владата задолжен за економски прашања и координација со економските ресори, Кочо Анѓушев ќе ги посетат производствените погони на „Еуроникел индустри“ (поранешно Фени) во Кавадарци.

Календар Влада: 
Wednesday, March 6, 2019 - 11:30 to 12:30