Потпишување на Националната програма за достоинствена работа и официјална промоција на проектот „Зајакнување на социјалниот дијалог“ во организација на министерството за труд и социјална политика, финансирано од Европската Унија

Потпишување на Националната програма за достоинствена работа и официјална промоција на проектот „Зајакнување на социјалниот дијалог“, во организација на Министерството за труд и социјална политика, а финансиран од Европската Унија.

Потпишувањето ќе се одржи во среда (06.03.2019) со почеток во 11:00 часот, во Владата на Република Северна Македонија. 
 

Календар Влада: 
Wednesday, March 6, 2019 - 11:00 to 12:00