Прес-конференција на премиерот Заев и вицепремиерот Анѓушев

Во четврток (07.03.2019) во 13:00 часот во Медија ценатарот ќе се одржи прес-конференција на којашто ќе се обратат Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и заменик-претседателот на Владата за економски прашања, Кочо Анѓушев.

Календар Влада: 
Четврток, Март 7, 2019 - 13:00 to 14:00