Заедничка прес-конференција на министри од економскиот тим

Денеска (петок, 08.03.2019) со почеток во 13:15 часот во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија ќе се одржи прес-конференција на којашто ќе се обратат заменик-претседателот на Владата задолжен за економски прашања, Кочо Анѓушев, министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, министерот за економија, Крешник Бектеши и министерот за финансии, Драган Тевдовски.

Календар Влада: 
Friday, March 8, 2019 - 13:15 to 14:30