Средба на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски

Во недела (10.03.2019) со почеток во 20:00 часот ќе се одржи средба помеѓу претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

Календар Влада: 
Sunday, March 10, 2019 - 20:00 to Monday, March 11, 2019 - 20:45