Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Северна Македонија, Бошњаковски и Хоџа

Прес-конференцијата на портпаролите на Владата на Република Северна Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа на којашто ќе информираат за одлуките донесени на 125-та седница.

Прес-конференцијата ќе се одржи во среда (13.03.2019) во Медија центарот на Владата, со почеток во 11:00 часот.

Календар Влада: 
Wednesday, March 13, 2019 - 11:00 to Thursday, March 14, 2019 - 11:45