Присуство и обраќање на претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев на отворањето на јубилејната изложба „100 години Требениште“

Во четврток (14.03.2019) со почеток во 19:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе има свое обраќање на отворањето на јубилејната изложба „100 години Требениште“.

Настанот ќе се одржи во холот на Археолошкиот музеј на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Thursday, March 14, 2019 - 19:00 to 20:00