Прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Северна Македонија, Бошњаковски и Хоџа и директорот на Агенцијата за храна и ветеринарство, Зоран Атанасов

Прес-конференцијата на портпаролите на Владата на Република Северна Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа на која ќе информираат за одлуките донесени на 126-тата седница. 

На оваа прес-конференција свое обраќање ќе има и директорот на Агенцијата за храна и ветеринарство, Зоран Атанасов.

Прес-конференцијата ќе се одржи во среда (20.03.2019) во Медија центарот на Владата, со почеток во 10:30 часот.

Календар Влада: 
E mërkurë, Mars 20, 2019 - 10:30 to 11:30