Премиерот Заев и министерот Спасовски на трибина „Фер општество - шанса за сите“ со граѓаните од Куманово

Во понеделник (25.03.2019) со почеток во 13:30 часот во зградата на поранешен „Комитет“ во Куманово ќе се одржи трибина „Фер општество - шанса за сите“ на којашто граѓаните од Куманово и од околината ќе дебатираат заедно со претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и заменик на претседателот на Владата и министер за внатрешни работи, Оливер Спасовски.

Трибините „Фер општество-шанса за сите“ се отворени за медиумите и за учество на сите граѓани.

Трибината може да ја следите на следниов линк: https://youtu.be/PA9NdVKiMyQ  

 

Календар Влада: 
E hënë, Mars 25, 2019 (All day)