Прес-конференција на портпаролите на Владата, Бошњаковски и Хоџа и министерот за информатичко општество и администрација, Манчевски

Прес-конференцијата на портпаролите на Владата на Република Северна Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа на која ќе информираат за одлуките донесени на 127-та седница.

На прес-конференцијата ќе се обрати и министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски којшто ќе ја промовира алатката за пријавување на притисок на работно место.

Прес-конференцијата ќе се одржи во среда (27.03.2019) во Медија центарот на Владата, со почеток во 13:30 часот.

Календар Влада: 
E mërkurë, Mars 27, 2019 - 13:30 to 14:30