Обраќање на Премиерот Заев на регионалната конференција во организација на Сојузот на Ротари клубови ,,Национална економија во пресрет на ЕУ - предизвици и искуства"

Во петок (05.04.201) часот во хотелот Double tree by Hilton, Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе има свое обраќање на регионалната конференција во организација на Сојузот на Ротари клубови „Национална економија во пресрет на ЕУ - предизвици и искуства“. 

Календар Влада: 
Петок, Април 5, 2019 - 10:00 to Сабота, Април 6, 2019 - 10:45