Премиерот Заев ќе присуствува на работна средба со Стопанските комори за иницијативата за воведување скратено работно време при користење на родителско отсуство

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев во петок (05.04.2019) со почеток во 12:00 часот, во Клуб на пратеници, ќе присуствува на работна средба со Стопанските комори за иницијативата за воведување скратено работно време при користење на родителско отсуство. 

Календар Влада: 
Петок, Април 5, 2019 - 12:00 to 13:00