Обраќање на премиерот Заев и министерката за труд и социјална политика Царовска на настан „Искуства и придобивки од Гаранцијата за млади“

Во понеделник (08.04.2019) со почеток во 14:00 часот, во просториите на Агенцијата за млади и спорт (во конференциски простор на 8-ми кат), ќе се одржи настан „Искуства и придобивки од Гаранцијата за млади“ на кој ќе се обратат претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска.

 

Календар Влада: 
Понеделник, Април 8, 2019 - 14:00 to 15:00