Обраќање на премиерот Заев на конференцијата на Светскиот форум на корпоративни регистри

Во понеделник (08.04.2019), со почеток во 09:00 часот, во хотелот Холидеј Ин, Скопје, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе се обрати на конференцијата на Светскиот форум на корпоративни регистри, организирана од страна на Централен регистар на Република Северна Македонија. 

Календар Влада: 
Понеделник, Април 8, 2019 - 09:00 to 10:00