Прес-конференција на портпаролите на Владата, Бошњаковски и Хоџа

Прес-конференцијата на портпаролите на Владата на Република Северна Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа на која ќе информираат за одлуките донесени на 129-та седница.

Прес-конференцијата ќе се одржи во среда (10.04.2019) во Медија центарот на Владата, со почеток во 11:00 часот.

Календар Влада: 
Среда, Април 10, 2019 - 11:00 to 12:00