Обраќање на премиерот Зоран Заев и директорот на Агенцијата за млади и спорт Дарко Каевски на настан за оддавање признанија на олимпијците од спортските, пара и специјалните олимпијади

Во четврток (11.04.2019) во Свечената сала во Владата на Република Северна Македонија ќе се одржи настан на кој ќе се оддадат признанија за позитивна афирмација и достигнувања во спортот, а на кој свои обраќања ќе имаат премиерот Зоран Заев и директорот на Агенцијата за млади и спорт, Дарко Каевски.

Настанот ќе се одржи во Свечената сала, го покануваме Вашиот медиум во 13:35 часот да сними инсерти од настанот и да ја проследи изјавата за медиуми во 13:45 часот. 

Календар Влада: 
Thursday, April 11, 2019 - 13:30 to 14:30