Учество на премиерот Заев, заменичката на министерот за финансии Елези и директорот на Царинската управа Танасоски на настан по повод одбележување на Денот на царината

Во четврток (11.04.2019) со почеток во 12:00 часот, во Националната Филхармонија во Скопје, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, заменичка на министерот за финансии, Ширет Елези и директорот на Царинската управа, Ѓоко Танасоски, ќе се обратат на настан по повод одбележување на Денот на царината и 27 години од постоење на Царинската управа на Република Северна Македонија. 

Календар Влада: 
Thursday, April 11, 2019 - 12:00 to 13:00