Прес-конференција на портпаролот на Владата, Бошњаковски и на министерот за локална самоуправа, Фазлиу

Прес-конференцијата на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Миле Бошњаковски, на која ќе информира за одлуките донесени на 130-тата седница.

На прес-конференцијата ќе се обрати и министерот за локална самоуправа, Сухејл Фазлиу којшто ќе ги презентира проектите за развој на планските региони во 2019-та година.

Прес-конференцијата ќе се одржи во среда (17.04.2019) во Медија центарот на Владата, со почеток во 11:00 часот.

Календар Влада: 
Среда, Април 17, 2019 - 11:00 to 12:00