Прес-конференција на портпаролите на Владата, Бошњаковски и Хоџа

Редовна прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Северна Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа, на којашто тие ќе информираат за одлуките од 131-вата седница.

Прес-конференцијата ќе се одржи во среда (24.04.2019), во Медија центарот на Владата, со почеток во 10:00 часот.

Календар Влада: 
Среда, Април 24, 2019 - 10:00 to 11:00