Обраќање на премиерот Зоран Заев на тркалезна маса: Економските предизвици и ефекти од евроатланските интеграции

Обраќање на премиерот Заев на тркалезната маса: Економските предизвици и ефекти од евроатланските интеграции, во организација на Институтот за стратегија и развој (ИСД).

Настанот ќе се одржи хотел „Хилтон“ со почеток во 12:30 часот.

Календар Влада: 
Среда, Април 24, 2019 - 12:30 to 13:30