Прес-конференција на портпаролите на Владата, Бошњаковски и Хоџа

Редовна прес-конференција на портпаролите на Владата на Република Северна Македонија, Миле Бошњаковски и Муамет Хоџа, на којашто ќе информираат за одлуките од 132-та седница.

Прес-конференцијата ќе се одржи во четврток (02.05.2019), во Медија центарот на Владата, со почеток во 11:00 часот.

Календар Влада: 
Четврток, Мај 2, 2019 - 11:00 to 12:00