Прес-конференција на државните секретари во МНР и МЗ, Димовски и Милошев и на портпаролот на МВР, Ангеловски

Прес-конференцијата на државните секретари во министерствата за надворешни работи и за здравство, Виктор Димовски и Владимир Милошев, како и на помошник началникот на министерството за внатрешни работи, Тони Ангеловски.

Прес-конференцијата ќе се одржи во понеделник (06.05.2019), во Медија центарот во Дом на Армијата, со почеток во 10:30 часот.

Календар Влада: 
Понеделник, Мај 6, 2019 - 10:30 to 11:30